Новини

Фотоконкурс “Да бъдеш баща“

Фотоконкурс “Да бъдеш баща“

 ОБЩИНА КАЗАНЛЪК
ОБЩИНСКА БИБЛИОТЕКА „ИСКРА”
НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ „ДА БЪДЕШ БАЩА”
СЕДМИЦА НА БАЩАТА
2 – 21 НОЕМВРИ 2018

Между  5 и 11 ноември 2018 г. в цялата страна за шеста поредна година  ще се проведе Седмица на Бащата – седмицата, в която бащите могат „официално“ да се възползват от възможностите да прекарат весело и ценно време със своите деца.
Седмицата на бащата протича под надслова „Какво е да бъдеш истински баща“. Истината е, че мъжете не са „програмирани“ да знаят как да бъдат бащи, а непрекъснато се учат – от своите родители, дядовци и баби, от другите важни мъже в живота си и най-вече от своите деца. Времето, прекарано заедно с малките хора, помага на бащите да разберат колко важни са  те за увереността на детските крачки през живота и колко важни са децата за собствения път на мъжа и бащата – път, по който той има шанса да открие, че най-голямата му сила е в това да бъде баща. Истински баща.
Целта на Общинска библиотека "Искра" е отнова да провокира вниманието и чрез различни форми на дейност и контакт с децата и родителите да акцентира върху значимостта на бащината роля за пълноценното развитие на детето.

Новини

Анкета

Подкрепяте ли инициативите за деца на Общинска библиотека Искра"

Гласувай Резултати